Άδειο

Σύνολο: 0,00 €

τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο: 09:00-14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή 

Εγγύηση

Voyias Clima - Εγγύηση στον κλιματισμό

Voyias Clima. Το όνομα εγγύηση για την καλή λειτουργία του κλιματιστικού σας.

Voyias Clima. Το όνομα εγγύηση για την καλή λειτουργία του κλιματιστικού σας.

Με κύριο στόχο, την παροχή όλων των προϋποθέσεων καλής λειτουργίας της μονάδας που επιλέγετε από εμάς, στην Voyias Clima φροντίζουμε κάθε σας αγορά να συνοδεύεται από τα απαραίτητα παραστατικά που σας καλύπτουν σε κάθε περίπτωση.

Εγγύηση αντιπροσωπείας

Συγκεκριμένα, τη στιγμή της αγοράς σας παραδίδουμε και την εγγύηση της αντιπροσωπείας του κατασκευαστή, εφόσον παρέχεται, ενώ και η ίδια η απόδειξη της αγοράς ισχύει σαν εγγύηση, σύμφωνα πάντα με τους όρους που έχει αναρτήσει ο αντίστοιχος αντιπρόσωπος στο site του.

Άμεση Ανταπόκριση με αίσθημα Ευθύνης

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, η άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας πρόβλημα και ο σεβασμός προς τον πελάτη και την αγορά του, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση αξιοπιστίας για την Voyias Clima. Γιατί πάνω από όλα, στην Voyias Clima, εργαζόμαστε με άξονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, που σημαίνει ότι ανεξαρτήτως κόστους, σε χρήματα ή ενέργεια, ανά πάσα στιγμή είμαστε δίπλα σας για να είστε εσείς καλυμμένοι από κάθε πλευρά.

Voyias Clima - 4 χρόνια εγγύηση - service - τεχνική κάλυψη. Πληρώνοντας μόνο τα service αξίας 140€.

Τετραετή επέκταση από τη Voyias

Για την πλέον ολοκληρωμένη προστασία του πελάτη μας από οποιαδήποτε βλάβη ή δυσλειτουργία, η Voyias Clima παρέχει τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης του κατασκευαστή για 4 επιπλέον χρόνια, με την πλέον συμφέρουσα και ευέλικτη προαγορά των service τεσσάρων ετών, τα οποία αποτελούν και βασικό όρο για την ισχύ της εγγύησης του κατασκευαστή. Στην Voyias Clima, το γεγονός ότι από το 2002 δεν υπάρχει πελάτης δυσαρεστημένος με τις υπηρεσίες μας δεν αποτελεί μόνο χειροπιαστή απόδειξη ότι το όνομά μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση αγοράς κλιματιστικού, σε σχέση με κάθε ανταγωνιστή. Αποτελεί την πιο σημαντική μας δικαίωση σε μια πορεία ετών και εξέλιξης με κατεύθυνση την πληρέστερη, την αποτελεσματικότερη και την αποδοτικότερη κάλυψη των αναγκών σας με τους πιο ανθρώπινους και ειλικρινείς όρους.