τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο καταστήματος: 08:00-16:00 Δευτέρα έως Σάββατο

 Ειδικές τιμές για Ξενοδοχεία
στείλτε μας στο clima@voyias.gr, να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά της αγοράς

Επαγγελματικός Κλιματισμός

Voyias Clima. H ευέλικτη επιλογή για κλιματισμό επαγγελματικών χώρων, υψηλών απαιτήσεων

Voyias Clima - Κλιματισμός για επαγγελματίεςΓια επαγγελματικούς χώρους μικρών, μεσαίων ή μεγάλων απαιτήσεων κλιματισμού, η Voyias Clima αποτελεί μια από τις πλέον ευέλικτες και συμφέρουσες επιλογές. Χάρη στη δοκιμασμένη εμπειρία μας στην εγκατάσταση συστημάτων αεραγωγού, οροφής- δαπέδου, κασέτας, ντουλάπας, αντλιών θερμότητας και τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στις εφαρμογές σε αυτόν τον τομέα, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την εγκατάσταση των λύσεων αερισμού, κλιματισμού, ανακύκλωσης αέρα και εξαερισμού για χώρους όπου εργάζονται ή κινούνται καθημερινά δεκάδες άνθρωποι.

Είτε πρόκειται για καταστήματα, συγκροτήματα γραφείων, εστιατόρια είτε για ξενοδοχεία, γυμναστήρια, ιατρεία, νοσηλευτικά ή εκπαιδευτικά κέντρα, η Voyias Clima είναι εδώ, με συνέπεια, υπευθυνότητα και τις πλέον συμφέρουσες λύσεις αποπληρωμής για κάθε επαγγελματία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρόταση προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες σας.

Προτάσεις κλιματισμού για ξενοδοχεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού, πάνω από 15 χρόνια, χτίζοντας εξαιρετικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε προνομιακές τιμές για επαγγελματίες χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των εργασιών μας.

Γνωρίζοντας το αντικείμενο και την ανάγκη των ξενοδοχείων για αξιόπιστα κλιματιστικά, χαμηλής κατανάλωσης με πολυετή εγγύηση και παράλληλα χαμηλό κόστος έχουμε τις βέλτιστες επαγγελματικές προτάσεις για μονάδες κλιματισμού με προδιαγραφές ξενοδοχείων. Για αγορές πολλών τεμαχίων δίνουμε επιπλέον προσφορές και δώρα

Τέλος αναλαμβάνουμε να σας υποστηρίξουμε μετά την πώληση και να σας εξυπηρετήσουμε ΕΜΕΙΣ για ότι χρειαστείτε στην διάρκεια της 10 ετους εγγύησης & μετά από αυτή, πάντα με την αξεπέραστη εγγύηση ποιότητας Voyias.

 

όλα τα  επαγγελματικά προϊόντα

 Προϊόντα οικιακής χρήσης

Voyias Clima - προϊόντα κλιματισμού οικιακής χρήσηςΧάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, η Voyias Clima αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για την απόκτηση κλιματιστικού. Σε εμάς, μπορείτε να βρείτε μια σειρά από επιλεγμένες μονάδες, με την υπογραφή των κορυφαίων εταιριών του χώρου, που σας εξασφαλίζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές λειτουργίας, αλλά και την καλύτερη σχέση απόδοσης και οικονομίας.

Και όλα αυτά, πάντα στις πιο συμφέρουσες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά και τους πιο προνομιακούς όρους αποπληρωμής.

 

όλα τα προϊόντα

 

Voyias Clima - Χαμηλότερες τιμές της αγοράς


Αντλίες Θερμότητας - Αέρος - Νερού

Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος θέρμανσης με τα παραδοσιακά συστήματα, ωθεί όλο και περισσότερους καταναλωτές στην αναζήτηση εναλλακτικών συστημάτων με υψηλές αποδόσεις, χαμηλότερο κόστος λειτουργίας αλλά ταυτόχρονα πιο φιλικών προς το περιβάλλον. Την ανάγκη αυτή έρχονται να καλύψουν οι αντλίες θερμότητας αέρος - νερού.

περισσότερες πληροφορίες