Άδειο

Σύνολο: 0,00 €

τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο: 09:00-14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή 

Η εταιρεία

Voyias Clima - Yπηρεσίες κλιματισμού που δημιουργούν κλίμα εμπιστοσύνης!

Voyias Clima - Κλιματισμός για κάθε ανάγκηAπό το 2002, η Voyias Clima, ασχολείται με το εμπόριο, την εφαρμογή και συντήρηση κλιματιστικών μονάδων για κάθε τύπο κατοικίας, γραφείου, δημόσιου ή ιδιωτικού συγκροτήματος, προσφέροντας πάντοτε εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, σε τιμές προσιτές για κάθε πελάτη.

Ένα όνομα με τη δική του ιστορία στο χώρο του κλιματισμού

Αποτελώντας εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης, με μεγάλη ιστορία στην Αττική, η Voyias Clima συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη, το φιλότιμο και το μεράκι του μαστορέματος, όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι, με την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, τη συνεχή παρακολούθηση και ενημέρωση για την εξέλιξη της τεχνολογίας κλιματισμού καθώς και των τεχνικών εφαρμογής, εγκατάστασης και συντήρησής των μονάδων.

Προσήλωση, Εντιμότητα, Σεβασμός στον πελάτη

Αυτό που διαφοροποιεί την Voyias Clima από τους ανταγωνιστές της, σήμερα, είναι η αυστηρή προσήλωση και αφοσίωση στις αρχές με τις οποίες μεγάλωσε σαν επωνυμία και επιχείρηση. Εντιμότητα και διαφάνεια συναλλαγών, αξιοπιστία σε κάθε έργο, κατανόηση των αναγκών του πελάτη, συνέπεια στην εξυπηρέτηση, και το κυριότερο σεβασμός στο χώρο και την επένδυσή σας. Από το 2006, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στον τομέα του εμπορίου προμηθεύοντας τους καταναλωτές με επιλεγμένες κλιματιστικές μονάδες, με την εγγύηση των κορυφαίων κατασκευαστών και αντιπροσώπων. Και κυρίως, στις πιο συμφέρουσες τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά και τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops).

Ολοκληρωμένη κάλυψη, με τα κορυφαία ονόματα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Κύρια επιδίωξή της Voyias Clima είναι η άριστη και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κλιματισμού των πελατών της. Γι’ αυτό, συνεργάζεται αποκλειστικά και μόνο με τα κορυφαία ονόματα του χώρου, ώστε να χειρίζεται μονάδες υψηλών προδιαγραφών, με εργοστασιακή εγγύηση και διαχρονική αξιοπιστία. Χάρη στην άριστη γνώση της αγοράς, την υψηλή τεχνογνωσία και οργάνωσή της, η Voyias Clima αναλαμβάνει τη μελέτη του χώρου σας αλλά και την ευθύνη της επιλογής του καταλληλότερου κλιματιστικού, τόσο σε επίπεδο απόδοσης όσο και σε οικονομία κατανάλωσης. Πετυχαίνοντας πάντα τις πιο συμφέρουσες προσφορές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, στην Voyias Clima η παραγγελία σας είναι πάντα διαθέσιμη, ενώ κατά τη φάση της εγκατάστασης, προσφέρεται αντικειμενικά, υψηλό επίπεδο συνέπειας και εργασίας, με σεβασμό στο χρόνο και το χώρο σας.

Voyias Clima - Γραφεία εταιρείας

After sales υπηρεσίες για άψογη λειτουργία και μακρόχρονη απόδοση

Mετά την αγορά και εγκατάσταση, χάρη στο ότι το αντικείμενο εργασίας της επιχείρησης είναι αποκλειστικά ο κλιματισμός, έχετε στη διάθεσή σας τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες after sales. Με άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας ανάγκη, 12 μήνες το χρόνο, με υπενθυμηστικού και προληπτικού χαρακτήρα τακτική ενημέρωση για τη συντήρηση και τον καθαρισμό των μονάδων σας, ώστε να εκμηδενιστούν έξοδά από τυχόν ανάγκη επιδιόρθωσης ή αντικατάστασής λόγω βλάβης ή δυσλειτουργίας, αλλά και με συνεχή ενημέρωση, μέσω Newsletter, για τις προσφορές της Voyias Clima, ώστε να πραγματοποιήσετε τις πιο συμφέρουσες και ανταγωνιστικές αγορές.

Η εμπιστοσύνη σας, επιβράβευση μας

Σήμερα, η Voyias Clima, έχει ήδη στο ενεργητικό της την εξυπηρέτηση πλέον των 3.000 πελατών αλλά και μια σειρά από έργα απαιτητικά και πολύπλοκα στα οποία έχει ανταπεξέλθει με αρχιτεκτονικές και καλαίσθητες επεμβάσεις. Για την επιχείρηση όμως, η πραγματική επιτυχία, δεν είναι τα ποσοτικά αποτελέσματα της αλλά η δημιουργία ποιοτικών σχέσεων με τους ανθρώπους και τις οικογένειες που την έχουν επιλέξει. Σχέσεις φιλίας, εκτίμησης και εμπιστοσύνης που αντέχουν στη σύγκριση και το χρόνο, όπως ακριβώς και κάθε έργο που υπογράφεται από την Voyias Clima.