Άδειο

Σύνολο: 0,00 €

τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο: 09:00-14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή 

Υπηρεσίες στον τομέα αγοράς - εγκατάσταση

Συγκεκριμένα στον τομέα της αγοράς:

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου εγκατάστασης

Με μια επίσκεψή μας στο χώρο σας, αξιολογούμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του, ενώ χάρη στην εμπειρία μας και τη άριστη γνώση της αγοράς, σας προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο και μέγεθος της μονάδας καθώς και την ιδανική θέση εγκατάστασης. Έτσι, εσείς αποκτάτε μια ολοκληρωμένη εικόνα του μεγέθους της εργασίας και του κόστους, με δυνατότητα επιλογών ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Προτείνουμε το κλιματιστικό

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις της τεχνολογίας, συνεργαζόμενοι με τα κορυφαία ονόματα στο χώρο και έχοντας επεκτείνει τη δράση μας και στον εμπορικό τομέα, στην Voyias Clima λειτουργούμε ανεξάρτητα από συμφέροντα, με εντιμότητα και διαφάνεια για τον πελάτη. Όλες μας οι προτάσεις επιδιώκουν την ιδανική σχέση απόδοσης και οικονομίας, γιατί το πραγματικό όφελος μας δεν είναι το πρόσκαιρο κέρδος αλλά η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, σε αντίθεση με τα εκπτωτικά πολυκαταστήματα ή e-shops.

Προσφέρουμε Άμεση Διαθεσιμότητα και Παράδοση Μονάδας

Επιλέγοντας την Voyias Clima, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για την εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Οι προτάσεις μας είναι πάντα διαθέσιμες και το συντομότερο δυνατό παραδοτέες, ώστε να έχετε πληρέστερη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση αλλά και την αποδοτικότερη και ταχύτερη ανταπόκριση.

Προσφέρουμε τα πιο ευέλικτα και οικονομικά πακέτα της αγοράς

Είτε επιλέξετε την Voyias Clima για την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε για την αγορά του, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε κάνει την καλύτερη κίνηση. Γιατί φροντίζoυμε να έχετε πάντα τις καλύτερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τους πλέον ευέλικτους και προνομιακούς όρους αγοράς, ασυναγώνιστες εκπτώσεις και δωρεάν παροχές σε κάθε μας υπηρεσία. Απλά, καλέστε μας, και ενημερωθείτε άμεσα για το δικό σας προνομιακό πακέτο που μόνο η Voyias Clima μπορεί να σας προσφέρει.

Εργαζόμαστε με τον απόλυτο σεβασμό στο χρόνο, την προσωπικότητα και το χώρο του πελάτη

Σε αντίθεση με άλλα συνεργεία, για εμάς ο χώρος, ο χρόνος και η ηρεμία του πελάτη είναι βασική προτεραιότητα. Καθώς ασχολούμαστε μόνιμα και όχι εποχιακά με τον κλιματισμό, φροντίζουμε να είμαστε πάντα συνεπείς στα ραντεβού μας και να σας πληροφορούμε με ακρίβεια για τη διάρκεια των εργασιών μας. Κατά την εγκατάσταση, σεβόμαστε και προστατεύουμε το χώρο σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία, ενώ σε κάθε φάση του έργου δουλεύουμε με υψηλό επαγγελματισμό, αποκλείοντας ερασιτεχνισμούς και κακοτεχνίες. Μετά το πέρας της εργασίας, ακολουθεί ο καθαρισμός του χώρου, ώστε το μόνο που θα χρειαστεί εσείς να κάνετε είναι απλά να απολαύσετε ανενόχλητοι την απόδοση της μονάδας που εγκαταστήσαμε.

Ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια για τη χρήση και συντήρηση του κλιματιστικού

Θεωρούμε ότι η απόλυτη και ολοκληρωμένη ενημέρωση του πελάτη για τη χρήση της μονάδας αλλά και για τις ανάγκες συντήρησής της είναι όχι απλά απαραίτητη αλλά καθήκον μας, αφού αποτελεί εγγύηση καλής λειτουργίας και αντοχής στο χρόνο. Γι' αυτό, σας εξηγούμε και σας αναλύουμε κάθε λεπτομέρεια της λειτουργίας της μονάδας και απαντάμε σε κάθε σχετική σας ερώτηση.

Προσφέρουμε δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για 4 επιπλέον χρόνια

Χάρη στη δυνατότητα προαγοράς 4 service, που σας προσφέρουμε, αποκτάτε επέκταση της εγγύησης για 4 επιπλέον χρόνια. Έτσι, μπορείτε με το minimum κόστος να πολλαπλασιάσετε τη δυνατότητα μακροπρόθεσμης καλής απόδοσης της μονάδας σας, εκμηδενίζοντας τυχόν φθορές ή βλάβες αλλά και αιφνίδιες δαπάνες από αυτές.