τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο καταστήματος: 08:00-14:00 Δευτέρα έως Σάββατο

 ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ - ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ
(τα κλιματιστικά ΜΟΝΟ των παραπάνω εταιρειών)
Κλιματιστικό κονσόλα inverter Toshiba 13.000 Btu RAS-B13J2FVG-E / RAS-13J2AVSG-E1

Τιμή

1 665,00 €
Τιμή προσφοράς: 
1 124,00 €
5 χρόνια εγγύηση
Διαθεσιμότητα: 
Σε απόθεμα
Μάρκα: 
Τύπος κλιματιστικού: 
κονσόλα δαπέδου
Συνδεσμολογία: 
Split (1 to 1)
Κάλυψη χώρου: 
Ισχύς Ψύξης: 
11.949 Btu
Ισχύς Θέρμανσης: 
15.363 Btu
Εύρος απόδοσης στην Ψύξη: 
3.584 - 13.997 Btu
Εύρος απόδοσης στη Θέρμανση: 
3.414 - 17.070 Btu
Κατανάλωση ρεύματος στην Ψύξη: 
0,27 - 0,87 - 1,20 KW
Κατανάλωση ρεύματος στη Θέρμανση: 
0,22 - 1,27 - 1,55 KW
Ενεργειακή κλάση στην Ψύξη: 
A++
Ενεργειακή κλάση στη Θέρμανση: 
A+++
Βαθμός απόδοσης στην Ψύξη: 
SEER 7.00
Βαθμός απόδοσης στη Θέρμανση: 
SCOP 6.50
Περιγραφή: 

Bi-Flow

Ιδανική για εγκατάσταση στο δάπεδο και σε πολύ χαμηλές επιτοίχιες εφαρμογές

Συμπαγής και μοντέρνος σχεδιασμός και στις τρεις διαστάσεις (Υ60 x Μ70 x Β22 cm). Αυτή η καινοτόμα μονάδα έχει σχεδιαστεί ειδικά για εγκατάσταση στο δάπεδο και σε πολύ χαμηλές επιτοίχιες εφαρμογές. Είναι ιδανική για τοποθέτηση κάτω από παράθυρα ή σε πολύ χαμηλοτάβανους χώρους.

Χαρακτηριστικά: 

ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ

Η μονάδα Bi-Flow κατατάσσεται στην υψηλή ενεργειακή κλάση A++ στην ψύξη και στη μέγιστη κλάση A+++ στη θέρμανση στη θερμή ζώνη. Έτσι εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΑΕΡΑ ΔΙΠΛΗΣ ΡΟΗΣ

Η συμπαγής μονάδα δαπέδου της Toshiba διαθέτει το σύστημα διάχυσης αέρα διπλής ροής, από το οποίο πήρε και το όνομά της: Bi-Flow. Με το σύστημα αυτό, μπορείτε να επιλέξετε έξοδο ροής αέρα στο επάνω ή στο κάτω μέρος της μονάδας. Επιπλέον, κατά τη λειτουργία θέρμανσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μοναδική λειτουργία θέρμανσης δαπέδου.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

Η λειτουργία θέρμανσης δαπέδου του Bi-Flow παρέχει ισχυρή ροή κλιματιζόμενου αέρα στο επίπεδο του πατώματος για ομοιόμορφη και άνετη θέρμανση του χώρου.

ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Η εσωτερική μονάδα έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις, με μήκος μόλις 70cm, ύψος 60cm και πλάτος 22cm, κάνοντάς τη ιδανική για εφαρμογές όπου ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος.

DC TWIN ROTARY INVERTER

Η μονάδα δαπέδου Bi-Flow ενσωματώνει την αποκλειστική τεχνολογία συμπιεστών DC Twin Rotary Ιnverter (στο μέγεθος 18Κ BTU/h) και των συμπιεστών DC Inverter (στα μικρότερα μεγέθη) της Toshiba. Επιτυγχάνει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, αυξάνοντας ή μειώνοντας την ταχύτητα του συμπιεστή ανάλογα με τις θερμοκρασιακές ανάγκες του χώρου σας.

ΠΡΟ-ΦΙΛΤΡΟ ΣΚΟΝΗΣ

Το υψηλής απόδοσης φίλτρο της Toshiba συγκρατεί τη σκόνη, χαρίζοντας φρεσκάδα στο χώρο σας. Πλένεται εύκολα με νερό.

ΦΙΛΤΡΟ TOSHIBA IAQ

Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, χωρίς να μειώνει τη δυναμικότητα της ροής του, αποτρέπει το σχηματισμό μούχλας και μυκήτων, αποσυνθέτει τον καπνό, την αμμωνία και άλλες οργανικές ουσίες και δυσάρεστες οσμές.

MAGIC COIL & ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σχεδιασμό του ψυκτικού στοιχείου της εσωτερικής μονάδας που αποτρέπει την επικόλληση νερού, λαδιού, χρωστικών ουσιών και σκόνης στο στοιχείο. Το Magic Coil εξασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθεί μούχλα, δυσοσμίες ή άλλοι μικροοργανισμοί που επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ σε συνδυασμό με τη λειτουργία αυτόματου καθαρισμού εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερη ποιότητα αέρα. Ο εσωτερικός ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί για 20-30 λεπτά μετά τη παύση λειτουργίας της μονάδας σε ταχύτητα «extralow» ώστε να αφαιρέσει την όποια υγρασία έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό στοιχείο της μονάδας και να εξαλειφθούν πλήρως οι συνθήκες δημιουργίας βλαβερών ουσιών.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FIREPLACE

Με τη λειτουργία Fireplace έχετε τη δυνατότητα να ανακυκλώσετε τη θερμότητα που παράγει το τζάκι και να διοχετεύσετε το θερμό αέρα σε όλο το δωμάτιο. Έτσι απλά με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη θέρμανση που παράγει μια άλλη πηγή και να ζεστάνετε όλο το χώρο αποτελεσματικά και οικονομικά, εξοικονομώντας ενέργεια (προεραιτική λειτουργία).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO

Εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με τις κανονικές ρυθμίσεις, χωρίς να θυσιάζεται την άνεσή σας. Αυτή η λειτουργία αυξάνει ή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία, αποτρέποντας ακραίες θερμοκρασίες στο χώρο σας και μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ COMFORT SLEEP

Ενεργοποιείστε τη λειτουργία “Comfort Sleep” και το air-condition σας θα φροντίσει για φυσική νυχτερινή θερμοκρασία έτσι ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε άνετα.

ON DEMAND DEFROST

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο στην επίτευξη της επιθυμητής άνεσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της κλιματιστικής μονάδας σε θέρμανση και όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές, το ψυκτικό στοιχείο της εξωτερικής μονάδας παγώνει σταδιακά και μειώνεται η απόδοση σε θέρμανση.
Ταυτόχρονα, αυξάνεται η κατανάλωση ενέργειας προκειμένου ο συμπιεστής να λειτουργήσει στο μέγιστο για να καλύψει τη ζήτηση. Στη συνέχεια, και σε απροσδιόριστο χρόνο λειτουργίας, η μονάδα αντιστρέφει το κύκλο ψύξεως ώστε να κάνει απόψυξη ενώ διακόπτει ταυτόχρονα τη λειτουργία θέρμανσης (λειτουργία Auto Defrost).
Όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι εξαιρετικά χαμηλή ή η σχετική υγρασία ιδιαίτερα υψηλή, η μοναδική λειτουργία On Demand Defrost σας δίνει τη δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να πραγματοποιήσετε την απόψυξη κάθε φορά που εσείς θέλετε ώστε να έχετε τη μέγιστη θερμική απόδοση με την ελάχιστη κατανάλωση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HI-POWER

Αυτή η λειτουργία προσφέρει γρήγορα επιπλέον όγκο αέρα στο χώρο σας, για πιο γρήγορη ψύξη ή θέρμανση, εξίσου αθόρυβα!

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ

Το κλιματιστικό θα εκτελέσει ενδελεχή έλεγχο και θα υποδείξει πιθανές βλάβες στη λειτουργία.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 8°C

Δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας στους 8οC κατά την περίοδο του χειμώνα και όταν ο χώρος μένει ακατοίκητος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα να παγώσει το νερό μέσα στους σωλήνες της οικείας ή να προκληθούν άλλες ζημιές λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με το εξελιγμένο σύστημα χρονοπρογραμματισμού μπορείτε να προγραμματίσετε 4 διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας ανά ημέρα και 28 διαφορετικές συνθήκες ανά 7 ημέρες!

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Το κλιματιστικό θα επανεκκινήσει αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ TOSHIBA HOME AC CONTROL

Το πιο εξελιγμένο σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου στην αγορά του κλιματισμού! Με τη νέα εφαρμογή Toshiba Home AC Control έχετε πλήρη έλεγχο του επιπέδου άνεσης που εσείς επιθυμείτε.

5 χρήστες έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν από το tablet ή το smartphone τη λειτουργία έως 10 μονάδων με απλό και γρήγορο τρόπο. Επίσης, παρέχει τη την δυνατότητα ελέγχου των μονάδων ανά ομάδα (group) για γρήγορη εφαρμογή των συνθήκων άνεσης στους επιλεγμένους χώρους. Διαβάστε περισσότερα για το Toshiba Home AC Control εδώ.

7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Εγγύηση 7 ετών για όλα τα μέρη του συστήματος. Διαβάστε τους όρους της εγγύησης εδώ.

 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 

Σύνδεσμος κατασκευαστή: Toshiba