Δευτέρα | Τετάρτη | Σάββατο 09:00-14:00 - Τρίτη | Πέμπτη | Παρ. 09:00-14:00 & 17:00-21:00

Προσφορές Σεπτεμβρίου
 
Όλα τα προϊόντα μας είναι αγορασμένα από τις επίσημες Ελληνικές αντιπροσωπείες.
Ρωτήστε μας και για κλιματιστικά που δεν υπάρχουν στο site μας.
 
Κλιματιστικό τοίχου inverter Haier Pearl 12.000 Btu AS35PBAHRA / 1U35YEGFRA

Τιμή

499,00 €
έως 12 άτοκες δόσεις
5 χρόνια εγγύηση
Διαθεσιμότητα: 
Διαθέσιμο σε 1-3 εργ. ημέρες
Μάρκα: 
Τύπος κλιματιστικού: 
τοίχου
Ισχύς Ψύξης: 
10.920 Btu
Ισχύς Θέρμανσης: 
11.603 Btu
Εύρος απόδοσης στην Ψύξη: 
2.730 - 12.286 Btu
Εύρος απόδοσης στη Θέρμανση: 
2.730 - 14.330 Btu
Κατανάλωση ρεύματος στην Ψύξη: 
0.99 (0.3-1.6) kW
Κατανάλωση ρεύματος στη Θέρμανση: 
0.92 (0.3-1.6) kW
Ενεργειακή κλάση στην Ψύξη: 
A++
Ενεργειακή κλάση στη Θέρμανση: 
A+++
Βαθμός απόδοσης στην Ψύξη: 
SEER: 6.10
Βαθμός απόδοσης στη Θέρμανση: 
SCOP: 5.10
Περιγραφή: 

Σειρά κλιματιστικών Pearl με Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C, Αποστείρωση 56°C, Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία 18dB(A), Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού & Ροή Αέρα Coanda Plus!

  • Καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από ιούς και βακτήρια, χάρη στην Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C
  • Αποτελεσματική εξουδετέρωση των βλαβερών μικροοργανισμών από το εσωτερικό του κλιματιστικού 
  • Συνθήκες απόλυτης ηρεμίας χάρη στην Αθόρυβη Λειτουργία των 18dB 
  • Ιδανικό περιβάλλον στον χώρο σας οποιαδήποτε στιγμή από όπου και αν βρίσκεστε μέσω της εφαρμογή hOn 
  • Κάλυψη του χώρου και ευελιξία στην χρήση χάρη στη Ροή Αέρα Coanda Plus

Απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα & εξαιρετικές συνθήκες άνεσης!
Εξασφαλίστε καθαρή & υγιεινή ατμόσφαιρα χωρίς ιούς και βακτήρια χάρη στην Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C και αποτελεσματική αποστείρωση εντός της συσκευής με τις λειτουργίες Αποστείρωση 56°C και Αυτοκαθαρισμού. Επιπλέον, δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες άνεσης με την Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία 18dB(A) και τη ροή αέρα Coanda Plus που φροντίζει για τη σωστή κατανομή αέρα στον χώρο σας όλες τις εποχές του χρόνου. Τέλος, διαμορφώστε τη λειτουργία του κλιματιστικού σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας μέσω της εφαρμογής hOn και απολαύστε τέλεια ατμόσφαιρα όποτε ακριβώς το χρειάζεστε.

5 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά Haier
Όλα τα κλιματιστικά Haier, συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυώνται την άψογη λειτουργία των κλιματιστικών Haier για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των οικιακών κλιματιστικών Haier είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Πιστοποίηση EUROVENT
Τα κλιματιστικά Haier είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό EUROVENT για τις αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Εγγυάται στον τελικό καταναλωτή ότι τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά του μηχανήματος (κατανάλωση ρεύματος, απόδοση, θόρυβος, κ.τ.λ.) είναι ακριβή και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του.

Χαρακτηριστικά: 

Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C
Καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας απαλλαγμένη από μικρόβια και βακτήρια. Η Τεχνολογία Ultraviolet τύπου C φροντίζει για την υγιεινή του χώρου σας εξουδετερώνοντας αποτελεσματικά μικροοργανισμούς χάρη στη λάμπα UV που παράγει υπεριώδη ακτινοβολία τύπου C κυμάτων 265-275nm. Απομακρύνει αποτελεσματικά τον ιό SARS-CoV-2 (Covid-19) 99,998%, τον ιό της γρίπης Influenza A H3N2 91,47% και το βακτήριο Staphylococcus albus 92,78%. *Σύμφωνα με μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια της Texcell, απενεργοποιεί 99,998% τον ιό SARS-CoV-2 (Covid-19) της οικογένειας του κορωνοϊού μετά από 1 ώρα λειτουργίας σε χώρο 45L.
Αποστείρωση 56°C
Με τη λειτουργία της Αποστείρωσης 56°C απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες υγιεινής με άριστη ποιότητα αέρα. Η υψηλή θερμοκασία 56°C σε συνδυασμό με την ταχεία ψύξη που ακολουθεί, αποστειρώνουν το εσωτερικό του κλιματιστικού εξουδετερώνοντας ιούς και βακτήρια, όπως τον ιό Η1Ν1 και το βακτήριο Escherichia coli με ποσοστό έως 99,9%. *Η λειτουργία Αποστείρωσης 56°C μπορεί να ενεργοποιηθεί αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής Wi-Fi hOn απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.
Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία 18dB(A)
Μέσω της εξελιγμένης ρύθμισης QUIET, εξασφαλίζετε τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου από 18dB(A). Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και στην εξελιγμένη τεχνολογία του κλιματιστικού, απολαμβάνετε τέλεια θερμοκρασία και απόλυτη άνεση χωρίς ενοχλητικούς θορύβους. Ενεργοποιήστε την αθόρυβη λειτουργία και χαρείτε την απόλυτη ησυχία στον χώρο σας.
Wi-Fi Standard
Ιδανικό περιβάλλον στον χώρο σας από όπου και να βρίσκεστε μέσω της εφαρμογής hOn. Συνδεθείτε με το Amazon Alexa και το Google Assistant και ελέγξτε εύκολα και γρήγορα το κλιματιστικό σας με τον ήχο της φωνής σας. *Τα Amazon, Alexa, Echo και όλα τα σχετικά λογότυπα και σήματα κίνησης είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της. **Οι ονομασίες Google και Google Home είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.
Ροή Αέρα Coanda Plus
Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της μονάδας, ο αέρας κατανέμεται ομοιόμορφα στον χώρο σας για να απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία ψύξης, ο αέρας κατευθύνεται προς την οροφή του δωματίου ώστε να αποφεύγετε την έκθεση στον ψυχρό αέρα, ενώ όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία θέρμανσης, διαχέεται προς το δάπεδο ώστε να θερμαίνεται ταχύτερα και πιο ομοιόμορφα ο χώρος.
Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού
Με τη λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που διαθέτουν τα κλιματιστικά Haier, μπορείτε πλέον όχι μόνο να διατηρείτε το κλιματιστικό σας καθαρό, αλλά και να εξασφαλίζετε μέγιστες αποδόσεις, επιμηκύνοντας τον χρόνο ζωής του. Η υδροφυλλική επικάλυψη νέας τεχνολογίας και η γρήγορη ροή του συμπυκνωμένου νερού, συμβάλλουν έτσι ώστε να απομακρυνθεί και να απορροφηθεί η σκόνη άμεσα και δραστικά.
Ενεργειακή κλάση A+++
Εξασφαλίστε υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην μέγιστη ενεργειακή κλάση η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.
Μέγιστη Ροή Αέρα
Μεγάλη διάχυση του αέρα κατά μήκος του δωματίου για τέλεια θερμοκρασία σε κάθε σημείο του χώρου σας.
Θέρμανση 10°C
Ενεργοποίηση της λειτουργίας Θέρμανση 10°C για θέρμανση του χώρου όσο χρειάζεται, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία στους 10°C. Αποφύγετε με αυτόν τον τρόπο πιθανές καταστροφές από καιρικά φαινόμενα στους χώρους που δεν θερμαίνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Εξασφαλίστε χαμηλή κατανάλωση με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη χειμερινή περίοδο.
Έξυπνη Κατανομή Αέρα
Αυτόματη παροχή αέρα ανοδικά κατά τη ψύξη ή κατακόρυφα κατά τη θέρμανση ώστε ο αέρας να κατανέμεται αυτόματα σε ολόκληρο το δωμάτιο, χωρίς απευθείας έκθεση στο ανθρώπινο σώμα.
Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -15°C
Αποτελεσματική θέρμανση ακόμη και σε περιοχές που επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες. Χάρη στον εξελιγμένο σχεδιασμό της ντουλάπας απολαμβάνετε ιδανική ατμόσφαιρα ακόμα και στους -15°C.
Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -10Cº
Λειτουργία Ύπνου
Η ρύθμιση της θερμοκρασίας και ο εσωτερικός θόρυβος μπορούν να προσαρμοστούν σε ιδανικά επίπεδα, όταν επιλέξετε τη λειτουργία “sleep” κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Λειτουργία Turbo
Εξασφάλιση της ταχύτερης και αποδοτικότερης ψύξης του χώρου σας χάρη στη Λειτουργία Τurbo με την οποία είναι εφοδιασμένη η ντουλάπα Haier.
Λειτουργία Έξυπνης Προθέρμανσης
Ο αισθητήρας του εσωτερικού στοιχείου ελέγχει τον εσωτερικό ανεμιστήρα και εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στο δωμάτιο κατά την εκκίνηση σε λειτουργία θέρμανσης.
Αυτόματη Κίνηση Περσίδων
Με την αυτόματη κίνησης των περσίδων, ο αέρας κατανέμεται σωστά στον χώρο σας συμβάλλοντας στη δημιουργία της ιδανικής ατμόσφαιρας.
Εσωτερικός Ανεμιστήρας 5 Ταχυτήτων
Πολλές επιλογές για τον έλεγχο της ροή του αέρα. Επιλέξτε την ταχύτητα που επιθυμείτε, Ισχυρή/Υψηλή/Μέση/Χαμηλή/Αθόρυβη και διαμορφώστε τις ιδανικές συνθήκες κάθε φορά.
Εξωτερικός Ανεμιστήρας 7 Ταχυτήτων
Επιτυγχάνεται σταθερή λειτουργία και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
Αποθήκευση Θέσης Περσίδας
Με την ενεργοποίηση της συσκευής, η οριζόντια περσίδα θα κινηθεί στη θέση που ήταν κατά την τελευταία ενεργοποίηση και ρύθμιση της συσκευής.
Αυτόματη επανεκκίνηση
Με τη λειτουργία της Αυτόματης Επανεκκίνησης δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού η συσκευή σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει τη λειτουργία της σύμφωνα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.
Φίλτρο Σκόνης Αέρα Υψηλής Πυκνότητας
Το εξελιγμένο φίλτρο παρέχει έως και 40% μεγαλύτερη απορρόφηση σκόνης, προστατεύοντας την εσωτερική μονάδα αποτελεσματικότερα και εξασφαλίζοντας ακόμα πιο καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας.
Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού Μέσου
Σε περίπτωση ανίχνευσης διαρροής ψυκτικού υγρού, η συσκευή θα σταματήσει αυτόματα τη λειτουργία της ώστε να προστατευθεί ο συμπιεστής από υπερθέρμανση.
All DC Inverter
Εξασφάλιση σταθερής λειτουργίας της συσκευής ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια χάρη στην τεχνολογία All DC Inverter.
R32 - Νέο Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό
Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, εξασφαλίζει την μείωση του κόστους συντήρησης του κλιματιστικού σας και αυξάνει την ενεργειακή του απόδοση. Παράλληλα, δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλλοντας στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: