τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Δευτέρα | Τετάρτη | Σάββατο 09:00-14:00 - Τρίτη | Πέμπτη | Παρ. 09:00-14:00 & 17:00-21:00

Προσφορές Νοεμβρίου
Σε ολα τα κλιματιστικά τοίχου με παραλαβή από το κατάστημα δώρο 6 άτοκες δόσεις.
Ισχύει και για αποστολές σε όλη την Ελλάδα με χρέωση μεταφορικών
 
Αφυγραντήρες μόνο με παραλαβή από το κατάστημα
 
Όλα τα προϊόντα μας είναι αγορασμένα από τις επίσημες Ελληνικές αντιπροσωπείες.
Ρωτήστε μας και για κλιματιστικά που δεν υπάρχουν στο site μας.
 
Κλιματιστικό τοίχου inverter Mitsubishi Heavy σειρά Diamond 24.000 Btu SRK71ZR-W / SRC71ZR-W

Τιμή

1 359,00 €
έως 24 άτοκες δόσεις
7 χρόνια εγγύηση
Διαθεσιμότητα: 
Διαθέσιμο σε 1-3 εργ. ημέρες
Τύπος κλιματιστικού: 
τοίχου
Ισχύς Ψύξης: 
24.230 Btu
Ισχύς Θέρμανσης: 
27.300 Btu
Εύρος απόδοσης στην Ψύξη: 
7.850 - 26.614 Btu
Εύρος απόδοσης στη Θέρμανση: 
6.820 - 36.850 Btu
Κατανάλωση ρεύματος στην Ψύξη: 
1,93 KW
Κατανάλωση ρεύματος στη Θέρμανση: 
1,95 KW
Ενεργειακή κλάση στην Ψύξη: 
A++
Ενεργειακή κλάση στη Θέρμανση: 
A+++
Βαθμός απόδοσης στην Ψύξη: 
SEER: 7.40
Βαθμός απόδοσης στη Θέρμανση: 
SCOP: 5.70
Περιγραφή: 

Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά

Οι πιο πλήρεις μονάδες κλιματισμού στην αγορά, σε επίπεδο πρόσθετων χαρακτηριστικών και extra λειτουργιών.

Φροντίδα για το περιβάλλον & Εξοικονόμηση ενέργειας

Δραστικές αλλαγές στο σχεδιασμό και μηχανολογικές εξελίξεις έχουν επιφέρει τεράστια βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ευκολίες & προγραμματισμός

Δραστικές αλλαγές στο σχεδιασμό και μηχανολογικές εξελίξεις έχουν επιφέρει τεράστια βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Καθαρή ατμόσφαιρα & άνεση

Ψυκτικό μέσο νέας γενιάς R32

Το R32 είναι το ψυκτικό μέσο νέας γενιάς που διαθέτει περίπου 70% χαμηλότερο Δυναμικό Υπερθέρμανσης του Πλανήτη από το R410A. Λόγω των κορυφαίων ιδιοτήτων του, προσφέρει εκπληκτικά οφέλη ενεργειακής απόδοσης αφού χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας

Χαρακτηριστικά: 

Fuzzy Auto
Χρησιμοποιούνται ειδικοί Αλγόριθμοι για τον βέλτιστο συνδυασμό των παραμέτρων Θερμοκρασίας και Υγρασίας, επιτυγχάνοντας την ιδανική απόδοση του inverter.

Τεχνολογία Jet Air
Η ροή αέρα από το μοναδικά σχεδιασμένο σύστημα διόδων αέρα, μπορεί να παρέχει μεγάλο όγκο αέρα με χαμηλότερο επίπεδο θορύβου και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Οι υψηλότεροι Συντελεστές SEER/SCOP
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κλιματισμό που εφαρμόζεται, σας προσφέρει την ιδανική θερμοκρασία, με τα υψηλότερα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας και τη χαμηλότερη κατανάλωση.

Καθαρή ατμόσφαιρα
Εκτός από θερμοκρασιακή άνεση, οι μονάδες κλιματισμού προσφέρουν καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας φίλτρα και τεχνολογίες καθαρισμού του παρεχόμενου αέρα.

Λειτουργία Economy
Η μονάδα θα λειτουργήσει σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας προκειμένου να αποφευχθεί η υπερβολική θέρμανση και ψύξη.

Λειτουργία Αφύγρανσης
Κατά τη λειτουργία dry η μονάδα θα λειτουργεί σαν ένας αφυγραντήρας για την απομάκρυνση της υγρασίας από τον αέρα.

Λειτουργία High Power
Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία υψηλής ισχύος για να επιτύχετε γρήγορα στο βέλτιστο επίπεδο θερμοκρασίας όταν ενεργοποιείτε τη μονάδα για πρώτη φορά. Αυτή η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί για ένα μέγιστο 15 λεπτών πριν επιστρέψει στην κανονική λειτουργία.

Αθόρυβη λειτουργία
Αυτή η λειτουργία, σας επιτρέπει να προγραμματίσετε περιόδους κατά τις οποίες η μονάδα θα λειτουργεί με μειωμένα επίπεδα θορύβου και είναι ιδανική για έλεγχο θερμοκρασίας τη νύχτα.

Night Setback
Σχεδιασμένη για ψυχρή περίοδο, εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία του δωματίου διατηρείται περίπου στους 10˚C, ακόμα και χωρίς ανθρώπινη παρουσία.

Εβδομαδιαίος Χρονοδιακόπτης
Ρυθμίστε τη μονάδα σας να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται αυτόματα σε εβδομαδιαία βάση, ώστε να ταιριάζει με τη συνήθη καθημερινή χρήση του χώρου σας.

Χρονοδιακόπτης Sleep
Η θερμοκρασία του δωματίου ελέγχεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της περιόδου που είναι ορισμένη στη λειτουργία sleep, εξασφαλίζοντας ότι η θερμοκρασία του δωματίου δεν θα είναι ούτε πολύ ψυχρή ούτε πολύ θερμή. Ρυθμίστε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα μεταξύ 30 και 240 λεπτών για τα οποία θα λειτουργεί η μονάδα σας πριν απενεργοποιηθεί.

Χρονοδιακόπτης On-Off
Αυτός ο χρονοδιακόπτης επιτρέπει τη ρύθμιση της μονάδας ώστε να ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται αυτόματα μία φορά εντός μιας περιόδου 24 ωρών.

Εκκίνηση Άνεσης
Με τη λειτουργία ON-TIMER, η μονάδα θα ενεργοποιηθεί νωρίτερα από το ρυθμισμένο χρόνο SET, για να εξασφαλιστεί ότι θα επιτευχθεί η βέλτιστη θερμοκρασία κατά το ON TIME (ώρα ενεργοποίησης

Κλείδωμα για παιδιά
Κλειδώστε το τηλεχειριστήριο για να εμποδίσετε τα μικρά παιδιά να επέμβουν στο τηλεχειριστήριο.

Απόψυξη ελεγχόμενη από μικρουπολογιστή
Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται αυτόματα κατά τη διάρκεια χαμηλών θερμοκρασιών περιβάλλοντος για να εμποδίσει το πάγωμα του εξωτερικού εναλλάκτη θερμότητας και για να διατηρηθεί η απόδοση θέρμανσης.

Λειτουργία αυτοδιάγνωσης
Στην απίθανη περίπτωση που η μονάδα παρουσιάσει σφάλμα, ο μικροεπεξεργαστής θα εκτελέσει μια λειτουργία αυτοδιάγνωσης για να προσδιορίσει την αιτία.

Λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης
Εάν υπάρξει προσωρινή διακοπή ρεύματος, όταν αποκατασταθεί η παροχή, η μονάδα θα επανεκκινηθεί αυτόματα στην ίδια λειτουργία που βρισκόταν.

Εφεδρικός Διακόπτης
Αν δεν λειτουργήσει τηλεχειριστήριο, η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει μέσω ενός διακόπτη on/off στην εσωτερική μονάδα.

3D Auto
Αυτό το πρόγραμμα που ενεργοποιείται με μία κίνηση, ενεργοποιεί τους τρεις ανεμιστήρες για να κατανέμουν ομοιόμορφα τη ροή αέρα και να δημιουργούν τις βέλτιστες συνθήκες θέρμανσης και ψύξης.

Αριστερή/Δεξιά Κίνηση περσίδας
Τα πτερύγια κινούνται συνεχώς δεξιά και αριστερά και μπορούν να ρυθμιστούν σε σταθερή γωνία.

Θέση Εγκατάστασης
Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε χειροκίνητα την κατεύθυνση ροής αέρα όταν η μονάδα είναι εγκατεστημένη σε τοίχο.

Λειτουργία Auto Flap
Ανάλογα με την κατάσταση λειτουργίας, η μονάδα θα θέσει αυτόματα την περσίδα στη βέλτιστη γωνία.

Μνήμη περσίδας
Καθώς η περσίδα περιστρέφεται, μπορεί να ακινητοποιηθεί σε οποιαδήποτε γωνία. Κατά την επόμενη εκκίνηση, η περσίδα επιστρέφει στην ίδια θέση που ήταν στο τελευταίο σταμάτημα λειτουργίας.

Ανοδική/Καθοδική κίνηση περσίδας
Τα πτερύγια κινούνται συνεχώς πάνω και κάτω και μπορούν να ρυθμιστούν σε σταθερή γωνία.

Λειτουργία αδρανοποίησης αλλεργιογόνου
Το σύστημα διαθέτει εξοπλισμό για την καταστολή της επίδρασης των αλλεργιογόνων που συγκρατούνται στο Φίλτρο Αδρανοποίησης Αλλεργιογόνου με έλεγχο της θερμοκρασίας και της υγρασίας. Χρησιμοποιούνται ένζυμα για την καταστολή της επίδρασης των αλλεργιογόνων που σωρεύονται κατά την καθημερινή λειτουργία.

Λειτουργία αυτοκαθαρισμού
Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού στεγνώνει την εσωτερική μονάδα και το φίλτρο, αποτρέποντας την ανάπτυξη μούχλας. Αυτό διαρκεί για 2 ώρες μετά την απενεργοποίηση της μονάδας.

Φίλτρο Αδρανοποίησης Αλλεργιογόνου
Το φίλτρο αποσυνθέτει τη γύρη, τις ψείρες και όλα τα αλλεργιογόνα που ζουν στο δέρμα των γατών και αλλού και τα αδρανοποιεί.

Φωτοκαλυτικό Πλενόμενο Αποσμητικό Φίλτρο
Αυτό το εύκολο στον καθαρισμό φίλτρο συλλαμβάνει τα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα και σωματίδια πριν αδρανοποιήσει τα βακτήρια που βρίσκονται μέσα τους και εκλύουν οσμές.

Αφαιρούμενο Κάλλυμα
Με ένα εύκολο στην αφαίρεση κάλυμμα, ο καθαρισμός και η συντήρηση της εσωτερικής μονάδας είναι γρηγορότερος και ευκολότερος από ποτέ. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 

Σύνδεσμος κατασκευαστή: Mitsubishi Heavy Industries