Μεγάλες Προσφορές 
έως 3 Νοεμβρίου
Επωφεληθείτε της έκπτωσης για παραλαβή από το κατάστημα &
της δωρεάν επίδειξης των αφυγραντήρων  
 
Όλα τα προϊόντα μας είναι αγορασμένα από τις επίσημες Ελληνικές αντιπροσωπείες.
Ρωτήστε μας και για κλιματιστικά που δεν υπάρχουν στο site μας.
 
Κλιματιστικό τοίχου inverter Nobu σειρά Toro 18.000 Btu NBTR-VI32-18 / NBTR-VO32-18

Τιμή

649,00 €
έως 18 άτοκες δόσεις
Δωρεάν μεταφορικά
5 χρόνια εγγύηση
Διαθεσιμότητα: 
Διαθέσιμο σε 1-3 εργ. ημέρες
Μάρκα: 
Τύπος κλιματιστικού: 
Τοίχου
Ισχύς Ψύξης: 
17.914 Btu
Ισχύς Θέρμανσης: 
18.767 Btu
Εύρος απόδοσης στην Ψύξη: 
4.095-18.426 Btu
Εύρος απόδοσης στη Θέρμανση: 
4.095-19.790 Btu
Κατανάλωση ρεύματος στην Ψύξη: 
1.660 W
Κατανάλωση ρεύματος στη Θέρμανση: 
1.490 W
Ενεργειακή κλάση στην Ψύξη: 
A++
Ενεργειακή κλάση στη Θέρμανση: 
A++
Βαθμός απόδοσης στην Ψύξη: 
SEER 6.57
Βαθμός απόδοσης στη Θέρμανση: 
SCOP 5.40
Περιγραφή: 

Νέο Κλιματιστικό Toro με Αντιβακτηριακή Προστασία, λειτουργία Follow Me & Ψυκτικό Υγρό R32!

  • Αντιβακτηριακή Προστασία για απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα
  • Λειτουργία Follow Me για ιδανικά επίπεδα θερμοκρασίας στο σημείο που επιθυμείτε
  • R32 Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό για προστασία του περιβάλλοντος & υψηλές επιδόσεις
  • Λειτουργία Ύπνου για συνθήκες απόλυτης ηρεμίας και ξεκούρασης
Χαρακτηριστικά: 

Φρεσκάδα και Απόλυτη άνεση!
Το νέο κλιματιστικό Nobu Toro 09,12,18 & 24K btu/h αποτελεί την ιδανική λύση για την απόκτηση ποιοτικού αέρα στο χώρο του σπιτιού σας! Χάρη στην λειτουργία Αντιβακτηριακής Προστασίας η εσωτερική μονάδα θωρακίζεται από την δημιουργία και εξάπλωση βακτηρίων, απομακρύνοντας την υγρασία και επιτρέποντας την απελευθέρωση φρέσκου και καθαρού αέρα στην ατμόσφαιρα. Παράλληλα, χάρη στην λειτουργία Follow Me, μπορείτε να επιτύχετε την ιδανική για εσάς θερμοκρασία στο σημείο που επιθυμείτε , με τη βοήθεια του έξυπνου αισθητήρα του τηλεχειριστηρίου. Ταυτόχρονα, η λειτουργία Ύπνου συμβάλλει με τη σειρά της στην άνεσή σας επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες ξεκούρασης και ηρεμίας κατά την διάρκεια της νύχτας, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας. Τέλος, το R32 Ψυκτικό Υγρό που διαθέτει συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, ενισχύοντας τον οικολογικό χαρακτήρα του και εξασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις λειτουργίας!

5 Χρόνια Εγγύηση στα κλιματιστικά NOBU
Όλα τα προϊόντα κλιματισμού Nobu, συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυώνται την άψογη λειτουργία των κλιματιστικών Nobu για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων κλιματισμού Nobu είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Αντιβακτηριακή Προστασία
Απολαύστε απόλυτα καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα χάρη στην θωράκιση της μονάδας από την δημιουργία παθογόνων μικροοργανισμών. Η διεργασία στο εσωτερικό της μονάδας απομακρύνει την υγρασία που ευνοεί την εξάπλωσή των βακτηρίων, επιτρέποντας τελικά την απελευθέρωση φρέσκου αέρα στον χώρο σας!

Λειτουργία Ύπνου
Με την λειτουργία Ύπνου, το κλιματιστικό προσαρμόζει τη θερμοκρασία του δωματίου για ιδανικές συνθήκες ύπνου και βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Λειτουργία Follow Me
Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλετε.

R32 - Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό
Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη και μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: