Δευτέρα | Τετάρτη | Σάββατο 09:00-14:00 - Τρίτη | Πέμπτη | Παρ. 09:00-14:00 & 17:00-21:00

Ψυγείο Inventor Λευκό 371Lt INVMS371A
Ψυγείο Inventor Λευκό 371Lt INVMS371A
479,00 €
Τιμή προσφοράς: 
443,00 €
3 χρόνια εγγύηση
Μάρκα: 
Περιγραφή: 

Η εξέλιξη στον χώρο σας!
Το νέο δίπορτο ψυγείο 371lt, αναβαθμισμένης τεχνολογίας και αποθηκευτικών χώρων, ανταποκρίνεται επάξια στις πιο υψηλές απαιτήσεις μιας σύγχρονης οικογένειας. Με τεχνολογία Total No Frost και ενεργειακή κλάση Α+ επιτυγχάνετε ταχύτερη ψύξη και επιδόσεις που εγγυώνται τη άψογη συντήρηση και κατάψυξη των τροφίμων σας, με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή ψύξης 360°, εξασφαλίζετε τη καλύτερη δυνατή διατήρηση των προϊόντων για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ χάρη στους ειδικούς θερμοστάτες σε κατάψυξη και συντήρηση, μπορείτε πλέον να προσαρμόζετε τα επίπεδα ψύξης ανάλογα με την εποχή, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φρεσκάδα και την γεύση τους. Τα ειδικά διαμορφωμένα γυάλινα ράφια μπορούν να προσαρμοστούν στη θέση που εσείς επιλέγετε κάθε φορά και σε συνδυασμό με το αφαιρούμενο καλάθι, παρέχουν μέγιστες δυνατότητες αποθήκευσης.

3 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Ψυγεία Inventor
Όλα τα ψυγεία Inventor, συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυώνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Inventor για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων ψύξης της Inventor είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Χαρακτηριστικά: 

Total No Frost
Αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου, εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία και επιτυγχάνει την ψύξη δύο φορές πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα η συσκευή να λειτουργεί καλύτερα και να αυξάνεται η διάρκεια ζωής της.

Ομοιόμορφη Κατανομή Ψύξης 360°
Οι ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί, μεταφέρουν τον αέρα ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο του ψυγείου. Οι θήκες, τα ράφια και τα συρτάρια είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα και αναλλοίωτα για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

Κατάψυξη 4 Αστέρων 
Υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και λειτουργικού κόστους.

Αφαιρούμενη Παγοθήκη 
Η μοντέρνα παγοθήκη στο εσωτερικό της κατάψυξης, σας βοηθά να αποκτήσετε παγάκια στο λεπτό! Η παγοθήκη μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, ώστε να διαχειριστείτε τον διαθέσιμο χώρο της κατάψυξης, όπως εσείς επιθυμείτε.

Θερμοστάτης 
Μέσω των ξεχωριστών θερμοστατών που βρίσκονται στο εσωτερικό της συντήρησης και της κατάψυξης, μπορείτε πλέον να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία που εσείς επιθυμείτε βάσει της εποχής και των αναγκών που προκύπτουν. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες ψύξης για να απολαμβάνετε τη φρεσκάδα και την αναλλοίωτη γεύση των τροφίμων σας.

Φωτισμός LED
Για εξαιρετικό και άκρως αποδοτικό φωτισμό, με διάρκεια ζωής 30 φορές περισσότερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων και 10 φορές περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Εξελιγμένα Λάστιχα Πόρτας 
Με τα προηγμένης τεχνολογίας λάστιχα, η εφαρμογή στο κλείσιμο της πόρτας είναι άριστη. Δεν υπάρχουν απώλειες στην ψύξη με αποτέλεσμα την καλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ροδάκι Μεταφοράς
Μετακινήστε εύκολα τη συσκευή σας χάρη στο ειδικό ροδάκι μεταφοράς, τοποθετώντας το ψυγείο σας στη θέση που εσείς θα επιλέξετε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: