24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση στo 2108060636

Ψυγειοκαταψύκτης Inventor 295L RFNF60-188IA2
Ψυγειοκαταψύκτης Inventor 295L RFNF60-188IA2
Ψυγειοκαταψύκτης Inventor 295L RFNF60-188IA2
Ψυγειοκαταψύκτης Inventor 295L RFNF60-188IA2
Ψυγειοκαταψύκτης Inventor 295L RFNF60-188IA2
Ψυγειοκαταψύκτης Inventor 295L RFNF60-188IA2
479,00 €
Τιμή προσφοράς: 
440,00 €
3 χρόνια εγγύηση
Μάρκα: 
Περιγραφή: 

Ψυγειοκαταψύκτης Total No Frost με 4ων αστέρων κατάψυξη και 360ο Ομοιόμορφη Κατανομή Ψύξης.
A++ ενεργειακή κλάση για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
Εξελιγμένη Τεχνολογία Total No Frost.
LED φωτισμός.
Φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στην ομοιόρμοφη κατανομή ψύξης.

Επιδόσεις Μεγάλων Απαιτήσεων.
Ο νέος ψυγειοκαταψύκτης χωρητικότητας 295lt, εξασφαλίζει για εσάς και την οικογένεια σας αποδόσεις υψηλών προδιαγραφών, ώστε να απολαμβάνετε φρέσκα και με αναλλοίωτη γεύση τα τρόφιμα σας. Με μοναδικό design, μοντέρνο Inox χρώμα & εξελιγμένη τεχνολογία Total No Frost, εγγυώνται άριστες αποδόσεις ψύξης και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας!

 

Χαρακτηριστικά: 

Α++ Ενεργειακή Κλάση.
Η Inventor επενδύει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τις συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης Α++, επιτυγχάνετε έως και 40 % εξοικονόμηση ενέργειας συγκριτικά με τις συσκευές Α.

Total No Frost.
Αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου, εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία και επιτυγχάνει την ψύξη δύο φορές πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα η συσκευή να λειτουργεί καλύτερα και να αυξάνεται η διάρκεια ζωής της.

Ηλεκτρονικός Έλεγχος Θερμοκρασίας.
Με τον ηλεκτρονικό έλεγχο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την θερμοκρασία που επιθυμείτε, εύκολα και με ακρίβεια διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα και εξοικονομώντας χρήματα.

Ομοιόμορφη Κατανομή Ψύξης 360°.
Οι ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί, μεταφέρουν τον αέρα ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο του ψυγείου. Οι θήκες, τα ράφια και τα συρτάρια είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα και αναλλοίωτα για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

Fast Cool.
H λειτουργία Fast Cool, μειώνει άμεσα τη θερμοκρασία στο χώρο της συντήρησης, με σκοπό να αποθηκεύονται πολλά τρόφιμα και να μην επηρεάζονται τα ήδη υπάρχοντα.

Φωτισμός LED.
Για εξαιρετικό και άκρως αποδοτικό φωτισμό, με διάρκεια ζωής 30 φορές περισσότερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων και 10 φορές περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: