τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο καταστήματος: 08:00-16:00 Δευτέρα έως Σάββατο

Ψυγείο Inventor DP1710NFW
Ψυγείο Inventor DP1710NFW
Ψυγείο Inventor DP1710NFW
Ψυγείο Inventor DP1710NFW
Ψυγείο Inventor DP1710NFW
533,00 €
3 χρόνια εγγύηση
Μάρκα: 
Περιγραφή: 

Δίπορτο ψυγείο χωρητικότητας 374lt, με Total No Frost, Ομοιόμορφη Κατανομή Ψύξης & Ηλεκτρονικό Έλεγχο!

  • Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και λειτουργικού κόστους 
  • Total No Frost για αποδοτικότερη λειτουργία της συσκευής με σταθερή θερμοκρασία και ταχύτερη ψύξη 
  • Φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στην ομοιόρμοφη κατανομή ψύξης 
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος για ευκολία στη χρήση 
  • Έξυπνος σχεδιασμός Παγοθήκης Twist 

3 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Ψυγεία Inventor
Όλα τα ψυγεία Inventor, συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά: 

Ιδανικές Συνθήκες Αποθήκευσης & Συντήρησης
Με χωρητικότητα 374lt, αυτό το δίπορτο ψυγείο με τεχνολογία Total No Frost επιτυγχάνει άριστες συνθήκες ψύξης, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ο ομοιόμορφη κατανομή ψύξης και ο ηλεκτρονικός έλεγχος διασφαλίζουν τη σωστή θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής για διατήρηση των τροφίμων φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ενεργειακή Κλάση F
Η χαμηλή ετήσια κατανάλωση και η στάθμη θορύβου είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει η επιλογή συσκευής με ενεργειακή κλάση F. Εξασφαλίστε υψηλή απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και ενεργειακό αποτύπωμα.
Total No Frost
Αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου, εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία και επιτυγχάνει την ψύξη δύο φορές πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα η συσκευή να λειτουργεί καλύτερα και να αυξάνεται η διάρκεια ζωής της.
Ομοιόμορφη Κατανομή Ψύξης 360°
Οι ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί, μεταφέρουν τον αέρα ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο του ψυγείου. Οι θήκες, τα ράφια και τα συρτάρια είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα και αναλλοίωτα για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.
Ηλεκτρονικός Έλεγχος Θερμοκρασίας
Με τον ηλεκτρονικό έλεγχο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τη θερμοκρασία που επιθυμείτε, εύκολα και με ακρίβεια διατηρώντας τα τρόφιμά σας στις ιδανικές συνθήκες και εξοικονομώντας χρήματα.
Παγοθήκη Twist
Η μοντέρνα παγοθήκη στο εσωτερικό της κατάψυξης, σας βοηθά να αποκτήσετε παγάκια στο λεπτό! Η παγοθήκη μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, ώστε να διαχειριστείτε τον διαθέσιμο χώρο της κατάψυξης, όπως εσείς επιθυμείτε.
Φωτισμός LED
Για εξαιρετικό και άκρως αποδοτικό φωτισμό, με διάρκεια ζωής 30 φορές περισσότερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων και 10 φορές περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Κατάψυξη 4 Αστέρων
Υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και λειτουργικού κόστους

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: