τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο καταστήματος: 08:00-14:00 Δευτέρα έως Σάββατο

Ψυγειοκαταψύκτης Inventor PSC1850NFLW
Ψυγειοκαταψύκτης Inventor PSC1850NFLW
Ψυγειοκαταψύκτης Inventor PSC1850NFLW
Ψυγειοκαταψύκτης Inventor PSC1850NFLW
Ψυγειοκαταψύκτης Inventor PSC1850NFLW
452,00 €
3 χρόνια εγγύηση
Μάρκα: 
Περιγραφή: 

Ψυγειοκαταψύκτης Total No Frost με ενεργειακή κλάση E, ομοιόμορφη κατανομή αέρα, μεγάλους χώρους για αποθήκευση & φωτισμό LED!

  • Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και λειτουργικού κόστους 
  • Total No Frost για αποδοτικότερη λειτουργία της συσκευής με σταθερή θερμοκρασία και ταχύτερη ψύξη 
  • Φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στην ομοιόρμοφη κατανομή ψύξης 
  • Αποθήκευση τροφίμων μεγάλου όγκου στον χώρο της κατάψυξης 
  • Εξαιρετικός και αποδοτικός φωτισμός με χαμηλό κόστος 

3 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Ψυγεία Inventor
Όλα τα ψυγεία Inventor, συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά: 

Υψηλές αποδόσεις, απόλυτος έλεγχος & πολλές δυνατότητες σε μία μόνο συσκευή!
Ο ψυγειοκαταψύκτης PSC1850NFLW με ενεργειακή κλάση E και φωτισμό LED προσφέρει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας με παράλληλη εξοικονόμηση χρημάτων, ενώ εγγυάται υψηλές αποδόσεις χάρη στην Ομοιόμορφη Κατανομή Αέρα και το Total No Frost που εξασφαλίζουν άριστες συνθήκες στο εσωτερικό της συσκευής για τη διατήρηση των τροφίμων σας. Επίσης, διαμορφώστε το εσωτερικό της κατάψυξης ώστε να αποθηκεύετε τρόφιμα που καταλαμβάνουν χώρο, χάρη στη δυνατότητα μετακίνησης συρταριών και ραφιών.
Ενεργειακή Κλάση E
Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων χάρη στην υψηλή ενεργειακή κλάση Ε. Εξασφαλίστε χαμηλή ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε kW/h, ακριβή χωρητικότητα φρέσκων τροφίμων σε λίτρα, χαμηλή στάθμη θορύβου και χαμηλή κλάση εκπομπών ακουστικού θορύβου.
Total No Frost
Αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου, εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία και επιτυγχάνει την ψύξη δύο φορές πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα η συσκευή να λειτουργεί καλύτερα και να αυξάνεται η διάρκεια ζωής της.
Ομοιόμορφη Κατανομή Ψύξης 360°
Οι ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί, μεταφέρουν τον αέρα ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο του ψυγείου. Οι θήκες, τα ράφια και τα συρτάρια είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα και αναλλοίωτα για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.
Δυνατότητα Ενιαίου Χώρου στην Κατάψυξη
Αποθηκεύστε τρόφιμα που καταλαμβάνουν πολύ χώρο, μετακινώντας τα ράφια και τα συρτάρια στην κατάψυξη της συσκευής σας, δημιουργώντας έναν μεγάλο και ενιαίο χώρο.
Φωτισμός LED
Για εξαιρετικό και άκρως αποδοτικό φωτισμό, με διάρκεια ζωής 30 φορές περισσότερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων και 10 φορές περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Αναστροφή πόρτας
Χάρη στη δυνατότητα αναστροφής της πόρτας, το ψυγείο χωράει οπουδήποτε, καθώς μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανοίγει προς αριστερά ή προς δεξιά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: