Άδειο

Σύνολο: 0,00 €

τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο: 09:00-14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή 

Mini bar Inventor BC-43B
Mini bar Inventor BC-43B
Mini bar Inventor BC-43B
Mini bar Inventor BC-43B
Mini bar Inventor BC-43B
229,00 €
3 χρόνια εγγύηση
Μάρκα: 
Περιγραφή: 

Mini bar χωρητικότητας 43 λίτρων με γυάλινα ράφια και φίλτρο UV!

  • Εύκολο και γρήγορο καθάρισμα των γυάλινων ραφιών που διαθέτει το ψυγείο 
  • Ιδανική διατήρηση των αναψυκτικών σας χάρη στην προστασία από το φίλτρο UV της πόρτας

Αναλλοίωτη γεύση & προστασία! 
Η ιδανική λύση για την άψογη συντήρηση των ροφημάτων και των αναψυκτικών σας ήρθε με την σειρά mini bars της inventor χωρητικότητας 43 και 66 λίτρων! Χάρη στις μικρές τους διαστάσεις τοποθετούνται εύκολα στο σημείο και τον χώρο που εσείς θα επιλέξετε καλύπτοντας πλήθος αναγκών. Το πανίσχυρο φίλτρο UV με το οποίο είναι εξοπλισμένη η πόρτα του ψυγείου προστατεύουν από την ανεπιθύμητη ηλιακή ακτινοβολία διατηρώντας τα αναψυκτικά σας αναλλοίωτα ενώ τα γυάλινα ράφια τοποθέτησης των μπουκαλιών διαθέτουν πλαστικό τελείωμα που αποτρέπει την διαρροή υγρών στο εσωτερικό της συσκευής προσφέροντας παράλληλα ευκολία στο καθάρισμα αλλά και την δική σας άνεση!

3 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Ψυγεία Inventor 
Όλα τα ψυγεία Inventor, συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση Premium. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά: 

Φίλτρο UV
Προστατεύστε τα αναψυκτικά και τα ροφήματα σας από το ανεπιθύμητο ηλιακό φως, χάρη στο πανίσχυρο φίλτρο UV στην πόρτα του ψυγείου! Αυτό επιτρέπει την διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας στο εσωτερικό και διαμορφώνει το ιδανικό περιβάλλον ώστε να παραμένουν δροσερά και αναλλοίωτα!
Γυάλινα Ράφια
Το ψυγείο σας διαθέτει γυάλινα ράφια με πλαστικό τελείωμα που εμποδίζει σημαντικά τη διαρροή υγρών στο εσωτερικό της συσκευής. Επιπλέον, σας προσφέρουν ευκολία στο καθάρισμα για να διατηρείτε τη συσκευή σας καθαρή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: