Άδειο

Σύνολο: 0,00 €

τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο: 09:00-14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή 

Mini bar Inventor MB494B
Mini bar Inventor MB494B
Mini bar Inventor MB494B
Mini bar Inventor MB494B
Mini bar Inventor MB494B
Mini bar Inventor MB494B
Mini bar Inventor MB494B
179,00 €
3 χρόνια εγγύηση
Μάρκα: 
Περιγραφή: 

Mini bars χωρητικότητας 43 λίτρων που διατηρεί δροσερά τα αναψυκτικά και τα ροφήματά σας! Σε 3 χρώματα για να επιλέξετε!

  • Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και λειτουργικού κόστους 
  • Σταθερή θερμοκρασία και ακόμη μεγαλύτερη οικονομία Μηδενική απώλεια ψύξης χάρη στα εξελιγμένα λάστιχα 
  • Άνετη τοποθέτηση στο σημείο που σας εξυπηρετεί 
  • Εύκολη προσαρμογή σε κάθε επιφάνεια 

3 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Ψυγεία Inventor
Όλα τα ψυγεία Inventor, συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση Premium. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά: 

Μικρά Θαύματα 
Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και κουζίνες με περιορισμένο χώρο, το ψυγείο Mini Bar Inventor χωρητικότητας 43lt, καλύπτει πλήθος αναγκών ενώ εξασφαλίζει ακόμα περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας. Σε αυτό συμβάλλει η ενεργειακή κλάση F που διαθέτει αλλά και η χαμηλή συσσώρευση πάγου που εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις και απόλυτα ισορροπημένη θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου. Παράλληλα, τα εξελιγμένα λάστιχα διασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή και αποτρέπουν την απώλεια της ψύξης, ενώ η δυνατότητα αναστροφής της πόρτας συμβάλλει επίσης στην εύκολη τοποθέτησή του στο σημείο που εσείς θα επιλέξετε! Η χαμηλή στάθμη θορύβου του επιτρέπει την άψογη συντήρησή των αναψυκτικών και των σνακ σας χωρίς ανεπιθύμητους θορύβους, ακόμη και αν το έχετε δίπλα στο κρεβάτι σας! 
Ενεργειακή Κλάση F 
Χαμηλή ετήσια κατανάλωση και στάθμη θορύβου είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει η επιλογή συσκευής με ενεργειακή κλάση F. Υψηλή απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και ενεργειακό αποτύπωμα. *Αφορά τα μοντέλα MB492S & MB494B. Το MB490W έχει ενεργειακή κλάση E. 
Χαμηλή Συσσώρευση Πάγου 
Το ειδικά κατασκευασμένο ψυκτικό στοιχείο, βρίσκεται περιμετρικά σε όλη την συσκευή. Έτσι η θερμοκρασία παραμένει σταθερή παντού και δεν χρειάζεται να αναπτυχθούν πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε ο σχηματισμός πάγου να είναι σπάνιος. 
Εξελιγμένα Λάστιχα Πόρτας 
Με τα προηγμένης τεχνολογίας λάστιχα, η εφαρμογή στο κλείσιμο της πόρτας είναι άριστη. Δεν υπάρχουν απώλειες στην ψύξη με αποτέλεσμα την καλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας. 
Αναστροφή πόρτας 
Χάρη στη δυνατότητα αναστροφής της πόρτας, το ψυγείο χωράει οπουδήποτε, καθώς μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανοίγει προς αριστερά ή προς δεξιά. 
Ρυθμιζόμενα Πόδια 
Προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά το ψυγείο πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένο και ευθυγραμμισμένο. Χάρη στα ρυθμιζόμενα πόδια με τα οποία είναι εφοδιασμένο μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια εσείς επιθυμείτε ακόμη και αν σε αυτή υπάρχει κάποια ανισορροπία.
Χαμηλή Στάθμη Θορύβου 
Χάρη στον εξελιγμένο σχεδιασμό του συστήματος, τα επίπεδα θορύβου κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ψυγείου είναι ιδιαίτερα χαμηλά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: