Άδειο

Σύνολο: 0,00 €

τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο: 09:00-14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή 

Εκπτώσεις σε Κλιματιστικά
(έως 29 Μαρτίου)
 
Αφυγραντήρες μόνο με παραλαβή από το κατάστημα
Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Εξοικονομώ & δεν συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς δημοσίου
 
Εξωτερικό κλιματιστικό multi inverter 36.000 Btu Inventor U5MRSL32(4)-36

Τιμή

1 700,00 €
Τιμή προσφοράς: 
1 529,00 €
5 χρόνια εγγύηση
Διαθεσιμότητα: 
Διαθέσιμο σε 1-3 εργ. ημέρες
Μάρκα: 
Τύπος κλιματιστικού: 
multi - εξωτερική μονάδα
Συνδεσμολογία: 
Multi Split (1 to many)
Κάλυψη χώρου: 
Ισχύς Ψύξης: 
36.000 Btu
Ισχύς Θέρμανσης: 
36.000 Btu
Εύρος απόδοσης στην Ψύξη: 
7.000 - 36.000 Btu
Εύρος απόδοσης στη Θέρμανση: 
8.000 - 38.000 Btu
Ενεργειακή κλάση στην Ψύξη: 
A++
Ενεργειακή κλάση στη Θέρμανση: 
A+++
Βαθμός απόδοσης στην Ψύξη: 
SEER: 6.10
Βαθμός απόδοσης στη Θέρμανση: 
SCOP: 5.10
Περιγραφή: 

Εξωτερικές μονάδες Πολυδιαιρούμενων κλιματιστικών Inventor U5MRSL32(4)-36, υψηλής αντοχής και απόδοσης

  • Άριστη απόδοση χάρη στην ανεξάρτητη ηλεκτρονική εκτονωτική βαλβίδα σε κάθε εσωτερική μονάδα
  • Δυνατότητα πληθώρας συνδυασμών με κάθε τύπο εσωτερικής μονάδας για απόλυτη ευελιξία και ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε σημείο του κτιρίου σας
  • Εξαιρετική προστασία και απόδοση χάρη στη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη της μονάδας
  • Χαμηλό λειτουργικό κόστος για οικονομία χάρη στη Α+++ ενεργειακή κλάση
  • Ακριβής έλεγχος με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στο μεγάλο εύρος λειτουργίας

Δύναμη και Αξιοπιστία
Οι αναβαθμισμένες σειρές πολυδιαιρούμενων κλιματιστικών της Inventor εξασφαλίζουν άριστη απόδοση και έλεγχο, καθώς και απόλυτη ευελιξία. Συνδυάζονται με οποιοδήποτε τύπο εσωτερικής μονάδας θέλετε εξασφαλίζοντας ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε σημείο του κτιρίου σας. Παράλληλα, η χρυσή υδροφιλική επικάλυψη του συμπυκνωτή προσφέρει μέγιστη απόδοση και αντοχή, επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής των μονάδων, ενώ η ενεργειακή κλάση Α+++ και το μεγάλο εύρος λειτουργίας εγγυόνται μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και σας βοηθούν να κάνετε οικονομία.
10 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά Inventor
Όλα τα προϊόντα κλιματισμού Inventor, συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση στον συμπιεστή. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά: 

Hλεκτρονική Eκτονωτική Bαλβίδα για κάθε Eσωτερική Mονάδα
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική βαλβίδα για κάθε εσωτερική μονάδα, προσφέρει καλύτερο έλεγχο λειτουργίας και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Πληθώρα Συνδυασμών
Καλύψτε κάθε ανάγκη του κτιρίου σας χάρη στη πληθώρα συνδυασμών με κάθε τύπο εσωτερικής μονάδας, που παρέχει η προηγμένη τεχνολογία των νέων εξωτερικών Πολυδιαιρούμενων μονάδων, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες σε κάθε σημείο του χώρου.
Χρυσή Προστασία
Η εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη που φέρει η εσωτερική και εξωτερική μονάδα, εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και απόδοση του κλιματιστικού σας, επιμηκύνοντας τον χρόνο ζωής του και βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στον χώρο. Χάρη στην αντιδιαβρωτική σύσταση της υδροφιλικής επικάλυψης, αυξάνεται η ανθεκτικότητα της εξωτερικής μονάδας σε διαβρωτικά στοιχεία όπως η βροχή και ο αλμυρός αέρας, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης ενισχύοντας έτσι την απόδοση θέρμανσης. Επωφεληθείτε από την χρυσή προστασία της εσωτερικής μονάδας και αποτρέψτε την αναπαραγωγή και εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο, δημιουργώντας ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.
Ενεργειακή Κλάση Α+++
Η τεχνολογική υπεροχή των κλιματιστικών Inventor, εγγυάται άριστες αποδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ και εξοικονομήστε ενέργεια, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε.
Μεγάλο Εύρος Λειτουργίας
Μέχρι και 25 στάδια συχνότητας συμπιεστή (F1-F25). Το εύρος συχνότητας αυξάνεται έως και 70%,επιτρέποντας στο σύστημα να λειτουργεί ομαλά. Προσφέρει ακριβή έλεγχο για ένα άνετο περιβάλλον με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας.
Ευέλικτη Εγκατάσταση
Η αναβαθμισμένη σειρά των εξωτερικών Πολυδιαιρούμενων μονάδων εξασφαλίζει απόλυτη ευελιξία για εγκατάσταση έως και 5 εσωτερικών μονάδων κάθε τύπου. Μέγιστο μήκος ψυκτικών σωληνώσεων έως και 75m.
Στιβαρός Σχεδιασμός Εξωτερικής Μονάδας
Ο ανανεωμένος σχεδιασμός των εξωτερικών μονάδων, προσδίδει μεγαλύτερη σταθερότητα, ευκολότερη συντήρηση της μονάδας και υψηλότερη επίδοση στην θέρμανση ακόμα και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Τα ηλεκτρονικά μέρη τοποθετημένα με φορά προς τα κάτω, διατηρούνται καθαρά από σκόνη και συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση του χρόνου ζωής του κλιματιστικού σας
Αθόρυβη Λειτουργία
Η εσωτερική μονάδα είναι σχεδιασμένη για να παρέχει υψηλές αποδόσεις, με χαμηλή στάθμη θορύβου, ώστε να απολαμβάνετε εξαιρετικές συνθήκες θερμοκρασίας και απόλυτης ησυχίας.
Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -15°C
Με τον ειδικό σχεδιασμό του κλιματιστικού επιτυγχάνεται αποτελεσματική θέρμανση ακόμη και όταν επικρατούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Απολαύστε ιδανική ατμόσφαιρα ακόμη και στους -15°C. Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -15°C
Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες
Ο εξελιγμένος σχεδιασμός ελέγχου του κλιματιστικού παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία ψύξης σε χώρους όπου απαιτούνται ειδικές συνθήκες, ακόμα και στους -15°C. Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες
Αυτόματη Επανεκκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η κλιματιστική μονάδα θα επαναλειτουργήσει αυτόματα σύμφωνα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.
Αυτοδιάγνωση Βλαβών
Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη κωδικός προστασίας για άμεση επισκευή.
 All DC Inverter
Οι ανεμιστήρες των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων και ο συμπιεστής, είναι τεχνολογίας DC Inverter. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται σταθερή λειτουργία σε ακραίες καιρικές συνθήκες και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.
R32 Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό
Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις του κλιματιστικού σας αλλά και να συμβάλει δραστικά στη προστασία του πλανήτη. Δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης εγκλωβίζοντας μικρότερα ποσά θερμότητας (GWP= 675) και μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί και να ανακυκλωθεί.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 

Σύνδεσμος κατασκευαστή: Inventor