Άδειο

Σύνολο: 0,00 €

τηλεφωνικό κέντρο 2108060636

Ωράριο: 09:00-14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή 

Εκπτώσεις σε Κλιματιστικά
(έως 29 Μαρτίου)
 
Αφυγραντήρες μόνο με παραλαβή από το κατάστημα
Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Εξοικονομώ & δεν συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς δημοσίου
 

Τιμή

261,00 €
Τιμή προσφοράς: 
191,00 €
έως 6 άτοκες δόσεις
5 χρόνια εγγύηση
Διαθεσιμότητα: 
Διαθέσιμο σε 1-3 εργ. ημέρες
Μάρκα: 
Τύπος κλιματιστικού: 
τοίχου
Συνδεσμολογία: 
Multi Split (1 to many)
Κάλυψη χώρου: 
Περιγραφή: 

Extreme 2 42QHG009D8SE
Η νέα κλιματιστική μονάδα ΕXTREME 2 της Carrier με τεχνολογία 3D DC Inverter, προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις με μοναδική εξοικονόμηση ενέργειας. Διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως σύστημα καθαρισμού Active Clean, αποφυγή ρευμάτων αέρα Wind Avoid Me και σύστημα καθαρισμού αέρα τριπλής δράσης, που την καθιστούν μοναδική στην κατηγορία της.

Χαρακτηριστικά: 

Wi-Fi Active
Χωρίς να απαιτείται η αγορά κανενός πρόσθετου εξοπλισμού, μπορείτε να ελέγχετε τη συσκευή από το smartphone σας από όπου και αν βρίσκεστε. Απλά κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή “Carrier Air Conditioner” και συνδέστε τη συσκευή σας.
1W σε κατάσταση αναμονής
Η μονάδα καταναλώνει λιγότερα από 1W όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής (stand-by mode).
Λειτουργία Sleep Mode
Εξοικονομεί ενέργεια και βελτιώνει τις συνθήκες του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της νύχτας, για έναν άνετο ύπνο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποιείται αντιστάθμιση μεταξύ της εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας ώστε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για έναν άνετο ύπνο.
Base Pan Heater
Ηλεκτρική αντίσταση στη λεκάνη συμπυκνωμάτων, η οποία εμποδίζει το πάγωμα του συμπυκνωτή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαμβάνετε απόσκοπτη λειτουργία θέρμανσης ακόμα με εξωτερική θερμοκρασία στους -15οC.
Φίλτρο Negative Ion
Το φίλτρο αυτό απελευθερώνει αρνητικά ιόντα που ανανεώνουν τον αέρα και προσφέρουν καθαρή, αναζωογονητική ατμόσφαιρα.
Φίλτρο Vitamin C
Η Βιταμίνη C, με την αντιοξειδωτική της δράση, είναι ωφέλιμη για την υγεία του δέρματος, εξαιτίας του σημαντικού ρόλου που έχει στη σύνθεση του κολλαγόνου της επιδερμίδας. Το φίλτρο αυτό απελευθερώνει Βιταμίνη C στο χώρο, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος των ενοίκων κατά τη διάρκεια λειτουργίας του κλιματιστικού.
Φίλτρο Cold Catalyst
Με αποσμητική δράση, βοηθά στην απομάκρυνση των πτητικών ενώσεων (VOC) και των κακοσμιών. Το φίλτρο αυτό δε χάνει την αποτελεσματικότητά του με το πέρασμα του χρόνου.
Wind Avoid Me
Με αυτή τη λειτουργία η ροή του κλιματιζόμενου αέρα κατευθύνεται αντίθετα από τους χρήστες του χώρου. Έτσι απολαμβάνετε την επιθυμητή θερμοκρασία, χωρίς να αισθάνεστε άμεσα τα ρεύματα του αέρα.
Λειτουργία Turbo
Επιτυγχάνει την επιθυμητή θερμοκρασία γρήγορα και αποδοτικά.
Λειτουργία Χ-ECΟ
Διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο με έως και 60% χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Έτσι, καταναλώνετε μόνο την ενέργεια που πραγματικά απαιτείται.
Λειτουργία Follow Me
Με αυτή τη λειτουργία απολαμβάνετε καλύτερη αίσθηση της θερμοκρασίας, καθώς αυτή ορίζεται και ελέγχεται στο σημείο που βρίσκεται το χειριστήριο της συσκευής.
Πιστοποίηση Eurovent
Η πιστοποίηση Eurovent εξασφαλίζει στους καταναλωτές ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δημοσιεύει ο κατασκευαστής είναι αληθή.
Αθόρυβη Λειτουργία
Η εσωτερική μονάδα λειτουργεί με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, για απόλυτη ησυχία.
Καθαρισμός αέρα Active Clean
Απομακρύνει τη σκόνη, τη μούχλα και τα λίπη που ενδέχεται να προκαλέσουν οσμές όταν προσκολληθούν στον εναλλάκτη θερμότητας.
Προστασία από διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης (168-264V) Η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα με ρεύμα τάσης από 168 έως 264V. Με αυτό τον τρόπο αυτο-προστατεύεται από πιθανές αυξομειώσεις της τάσης μέσα σε αυτά τα όρια.
Κλείδωμα Τηλεχειριστηρίου
Μπορείτε να κλειδώσετε το τηλεχειριστήριο για να είστε βέβαιοι ότι δεν θα αλλάξουν κατά λάθος οι επιλεγμένες ρυθμίσεις.
Σύστημα Ανίχνευσης Διαρροής Ψυκτικού Μέσου
Σε περίπτωση διαρροής ψυκτικού μέσου η μονάδα ανιχνεύει τη διαρροή και παύει τη λειτουργία ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει τον χρήστη με ένδειξη κωδικού βλάβης στην θόνη της εσωτερικής μονάδας.
Αυτόματη Επανεκκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η μονάδα επανεκκινεί αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.
Green Fin
Επίστρωση ειδικής προστασίας στον εναλλάκτη της εξωτερικής μονάδας και στα ηλεκτρικά μέρη, που καθιστά τη μονάδα εξαιρετικά ανθεκτική στη διάβρωση και αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της.
Αυτόματη Αποπαγοποίηση
Η λειτουργία αυτή προστατεύει την εξωτερική μονάδα και τον εξατμιστή από τον σχηματισμό πάγου, ενώ η αφυγραντική της δράση είναι αποτελεσματική και σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες περβάλλοντος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 

Σύνδεσμος κατασκευαστή: Carrier